Szlávics Alexa képzőművész

Balaton-felvidék, Bádi hegy
Mobil: +36/70 311 4494
www.szlavicsalexa.com.

Sokoldalú, kísérletező képzőművész, aki a szürreális témaválasztástól a klasszikus csendéleteken át az ultramodern absztrakt képekig mindenben professzionális, igényes alkotásokat hoz létre. Nemzetközi ismertségre méltán tett szert egyéni hangvételű, kimagaslóan igényes műveivel. A képzőművészeti, elsősorban képalkotó technikák széles körű szakmai ismerete mesterien nyilvánul meg eredeti olajképein ugyanúgy, mint digitális festményein, grafikáin, statikus és dinamikus médiaművészeti alkotásain. A Balaton-felvidék szerelmese. Több mint húsz éve él és alkot Balaton-felvidéki műtermében. Alkotásait rendszeresen láthatjuk Balaton parti galériákban is.

Szentbékkálla Község Önkormányzata

8281 Szentbékkálla, Kossuth utca 1.
Mobil: +36/30 635 6877
www.szentbekkalla.hu

Tánczos Pince

8272 Tagyon-hegy
Mobil: +36/20 344 7300
www.tanczospince.hu

A tehetséges fiatal borász, Tánczos Zoli remek spontán erjesztett borait érdemes megkóstolni egy Tagyon-hegyi séta vagy Hegyestűn tett kirándulás után. A szőlő és a bor iránti szeretet és a maximális elhivatottság garancia a családi pincészet borainak minőségére. Nekem a zengő és a rizlingszilváni a kedvencem. Ha kóstolni vagy vásárolni szeretnél, ne tétovázz, kellemes meglepetések várnak rád.

Tihany Község Önkormányzata

8237 Tihany, Kossuth L. utca 1.
Telefon: +36/87 538 030
www.tihany.hu

A Tihanyi-félsziget páratlan szépségű természeti környezet, amelynek csodáival nem lehet betelni, annyi érdekes és különleges látnivalót tartogat. A Belső-tó gazdag madárvilága, Tihany-Sajkod vadregényes hangulata, az illatos Tihanyi Levendulamezők, a rejtőzködő barátlakások, a legendás visszhang és kecskeköröm, a novemberi Garda Fesztivál, a Bencés Apátság szellemi öröksége és még ezernyi színes, értékes látnivaló, program és élmény vár.

Vidéki Ház – Tagyon

8272 Tagyon, Petőfi Sándor utca 9-13.
Mobil: +36/30 221 9009
www.videkihaztagyon.hu

A Hegyestű közelségében megbújó Tagyonban találhatod a Vidéki házat, ahol a hangulatos, csöndes elvonulás és zavartalan pihenés minden évszakban garantált. A vendégszerető házigazdák és Marcipán, a szálkásszőrű tacskó emeli a kényelmes szálláshely élvezeti értékét, amit a végsőkig fokoznak a békebeli, házias finomságok Andi konyhájából. Kutyabarát hely lévén, a négylábú házi kedvencedet sem kell otthon hagynod.

Villa Magdi Vendégház

8253 Révfülöp, Káli út 61.
Telefon: +36/30 332 6624
www.villamagdi.com

Az 1930-ban épült révfülöpi kúriában családias vendéglátásra számíthatsz, mintha a balatoni rokonaidhoz érkeznél. Kényelmes szobák, romantikus vidéki hangulat, mennyeien finom sárgabarackos sütemény és pazar reggeli vár egész évben. A tücsökciripelős nyári estéken kemencés, kerti vacsorákkal és a környék híresen finom boraival kedveskednek neked. Ősfás kert öleli körbe a villát, madárcsicsergésre ébredhetsz, és a szobákból gyönyörködhetsz a zöldköpenybe öltözött Fülöp-hegy vagy a kéklőn fénylő Balaton lenyűgöző látványában. A vízpart közelsége és a Káli-medence szomszédsága minden évszakban számtalan program lehetőséget kínál.

Villa Szent Jakab, Vászoly

8245 Vászoly, Kossuth u. 21.
Mobil: +36/30 789 9863
www.villaszentjakab.hu

Vászoly meghitt és békés falu, Szent Jakab őrködik nyugalmán, kristálytiszta forrás csörgedezik a házak mellett. A templom kert szomszédságában lévő romantikus Villa Szent Jakab minden szegletéből nőies báj és határtalan nyugalom árad. Modern komfort és vidéki kényelem biztosítja feltöltődésedet. A levendulával szegélyezett kertben a ráérősen elfogyasztott, bőséges falusi reggeli megalapozza a napodat. Innen könnyedén bebarangolhatod az egész mesebeli környéket, gyönyörködhetsz a Vászoly Forrás-tó színeiben és fényeiben. A Villa Szent Jakab egész évben várja Vendégeit.

Villa Vitae

8230 Balatonfüred, Malomvölgy 095/24.
Mobil: +36/21 300 0100
www.villavitae.hu

Provence-i álomhotel luxuskivitelben Balatonfüreden. Különleges exkluzív élmények, mennyeien finom ételkülönlegességek, kulináris kalandozások, szédületes programok, kényeztető wellness a meseszép Villa Vitae-ban, ahonnan varázslatos a kilátás Tihanyra és a Balatonra. A mozi teremben választhatsz a filmklasszikusokból, a kültéri medencéből bámulhatod a csillagos eget. Amennyiben ideális helyszínt keresel közelgő esküvődnek vagy más életre szóló eseményednek, akkor megtaláltad a tökéletes megoldást. A Villa Vitae kényeztetés minden évszakban jólesik testnek és léleknek egyaránt! Próbáld ki!