Álomjövő

Csatos Erika
Mobil: +36/70 458 6878
facebook.com/alomjovo

Mindenkinek saját döntése, hogyan tervezi a jövőjét és tesz-e azért, hogy álmait és vágyait valóra váltsa és kiteljesedjen. Csatos Erika szakértői csapatára mindig számíthatsz a megalapozott, tudatos pénzügyi döntések előkészítésében és a biztonságos, stratégiai tervezésben. Szeretettel ajánlom őket, ha pénzügyi függetlenségre és anyagi biztonságra vágysz.

Balatonhenye Község Önkormányzata

8275 Balatonhenye, Kossuth utca 54.
Telefon: +36/87 478 162
www.balatonhenye.hu

Az elzárt, aprócska falu főutcáján locsogva csordogál a Burnót patak. Érdemes megállnod, és figyelmesen hallgatnod meséit a régi időkről, falusi hagyományokról, csodás aratásokról és szüretekről. Aztán lassan indulj tovább, szakíts rá időt, hogy megcsodáld a műemlék házak szépséges részleteit. A Margit-kertben a hajdani Pálos romoknál jólesik meditálni, és érdemes bebarangolni az erdőt. Itt háborítatlan csönd és békés nyugalom vár, ahol gondtalanul henyélhetsz.

 

Balatonakali Község Önkormányzata

8243 Balatonakali, Kossuth utca 45.
Telefon: +36/87 444 255
www.balatonakali.hu

Balatonudvari Község Önkormányzata

8242 Balatonudvari, Ady Endre utca 16.
Telefon: +36/87 449 266
www.balatonudvari.hu

Ki ne ismerné a messze földön híres műemlék temető szív alakú sírköveit, ezt a misztikus legendás helyet vagy a romantikus, remek akusztikájú, szépséges fövenyesi kápolnát.  Az izgalmas helytörténeti gyűjtemény régi időkről mesél, és csodálatos élmény bebarangolni a falu utcáit nyáron, amikor színpompás virágtengerré változik. A családi nyaralás igazi élvezet a felújított, minden igényt kielégítő, kellemes strandokon.

 

 

Blaha hotel és étterem

8230 Balatonfüred, Blaha Lujza utca 4.
Telefon: +36/87 581 210
www.hotelblaha.hu

Az elegáns, történelmi városrészben található a patinás műemléképület, mely egykor Blaha Lujza kedvenc nyaralója volt. Ha szereted az időutazást, szívből ajánlom a hangulatos és barátságos szállodát, ahol garantáltan mesésen érzed majd magad. Az étteremben kiváló hagyományos étkekből válogathatsz, és egy percre van a Balaton.

Dobosi Pincészet és Vendégház

8272 Szentantalfa, Fő utca 81.
Telefon: +36/30 640 2770
www.dobosipinceszet.hu

Dörgicsei Levendula Major Levendárium

8244 Dörgicse, Kossuth utca 54.
Telefon: +36/87 444 134
www.levendarium.hu

Dörgicsén, a Szent Péter ikertemplom mellett megtalálod a Balaton-felvidék legnagyobb és legszebb levendulabirtokát. Meditálhatsz a szelíden hullámzó, lila virágtenger bűvöletében, sétálhatsz az aromás illatú kertben, gyönyörködhetsz a színes pillangók táncában és a környező tájban. Megismerheted az ősi gyógynövény történetét, és számtalan bio levendula termékkel gazdagon térhetsz haza, amivel megőrizheted testi-és lelki egészségedet.

Éltető Balaton-felvidékért Egyesület

8330 Sümeg, Váralja utca 6.
Telefon: +36 87/350 111
e-mail: kozpont@balatonleader.hu
www.eltetobalatonfelvidek.hu
www.eltetovedjegy.hu
www.balatonfelvidekitura.hu

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület nonprofit szervezet, amely professzionális marketinggel és nagyszerű összefogással tömöríti a térségben élő és értéket teremtő vendéglátókat, szolgáltatókat, termelőket, kézműveseket. Az egyesület 59 település vidékfejlesztését koordinálja, és napjainkban 300taggal rendelkezik. Színvonalas rendezvényeken és programokon népszerűsítik a régiót, melynek hagyományaira és értékeire koncentrálnak. A helyi termelők és szolgáltatók ismertségét és értékesítési lehetőségeit szakszerűen támogatják. „A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjeggyel már százan rendelkeznek. Ezek a termékek megvásárolhatóak az Éltető Pontokon és Tourinform Irodákban. Az egyesület a turisztikai kínálatot, a csodálatos túraútvonalakat és látnivalókat is összehangolja.