Bemutatkozik a Blogmagazin

A most színre lépő „Színek, fények, élmények – Balaton-felvidéki Blogmagazin" szeretné Olvasóit még közelebb hozni a négy évszakos balatoni életérzés részletgazdagságához.

2008-ban indítottam útjára a „Legyen miénk a Balaton!” exkluzív online élménymagazint, ami hamar népszerű lett, és megalapozta a Mesés Balaton-felvidék regénysorozat megszületését. Amikor 2011-ben búcsút intettem a magazin főszerkesztésének, álmomban sem gondoltam, hogy egyszer majd újra belevágok egy hasonlóan izgalmas kalandba. A most színre lépő „Színek, fények, élmények – Balaton-felvidék” élménymagazin szeretné Olvasóit még közelebb hozni a négy évszakos balatoni életérzés részletgazdagságához. Mesés látnivalók, misztikus helyszínek, vadregényes természet, testet-lelket tápláló élmények, kulináris kalandok, letesztelt minőségi gasztro és szálláshely ajánlók és még sok érdekesség vár itt rád. A mai kor embere őrült hajszában és stresszben éli a mindennapokat a nagyvárosi mókuskerék egyre gyorsabb pörgésében. Szeretném megmutatni, ahogy a négy évszakos balatoni regényeimben is erre törekszem, hogyan tudod megtalálni az egyensúlyt és harmóniát a mesés Balaton-felvidék értékeinek felfedezése közben. Gyere, tarts velem!

image

szerkesztő, író Gajdos Erika Tímea

A Mesés Balaton-felvidék regények írója, a Színek, fények, élmények Blogmagazin főszerkesztő tulajdonosa.