Herend – Hatszínvirág Harmónia Ház

Mindenkinek szüksége arra, hogy a nyugalom szigetén kikapcsolódjon a hétköznapi tevékenységekből és feltöltse energiaraktárait. Herenden a Hatszínvirág Harmónia Ház egy békés hely, ahol Kis-Dalmadi Mariann art coach, dietetikus és Palicska Zsuzsanna jógaoktató mindent elkövetnek, hogy pompásan érezd magad és gyakorlati útmutatást kapj kérdéseidre, akárcsak Dorka és Lizi a Varázslatos tavasz a Balaton-felvidéken regényben. Látogass el a regény helyszínére és éld át a Hatszínvirág élményeket magad is!

Nyitva már a Hatszínvirág Harmónia Ház? Ha igen, mit kínáltok vendégeiteknek?

Június elejétől újra nyitva a Hatszínvirág Harmónia Ház, sok szeretettel várjuk a nyugalomra, tartalmas programokra vágyó vendégeinket. A célunk egy olyan hely létrehozása, ahol lehetőség nyílik kiszállni pár órára a mindennapos csatazajból és mókuskerékből, megpihenni, saját magadra figyelni, kikapcsolódni, feltöltődni. Fontosnak tartjuk a preventív, egészség megőrző életszemléletet, népszerűsíteni azt a felfogást, hogy ne csak akkor forduljunk segítségért, amikor már nagy baj van, hanem őrizzük meg egészségünket, vitalitásunkat, egyensúlyunkat, mind testi, mind lelki szinteken. Ezek megvalósításához kínálunk programokat egyéni konzultációk és családias kis létszámú csoportos formában: kreatívan, sokszínűen, amolyan Hatszínvirágosan.

Konkrétan milyen programokkal készültök a hónapban és hol értesülhetnek ezekről a vendégeitek?

Júniusban újra indultak a jóga órák, amelyek kis létszámú csoportokban, max. 5 fővel zajlanak szerda este és csütörtök délelőttönként Palicska Zsuzsanna jógaoktató vezetésével. A hónapban tartunk még mandalafestést június 12-én egy délelőtti és egy délutáni csoporttal, ahol a résztvevők eltölthetnek pár nyugi órát. Relaxáció, mandalafestés és egy csipet coaching segíti, hogy rendet tegyünk a gondolataink között, ellazuljunk és kapcsolódjunk önmagunkhoz. Minden hónap utolsó csütörtöki napján megrendezésre kerül a Belső utakon önismereti műhely, ami egy családias, kis létszámú csoport, melynek célja, hogy hozzon az életedben minden hónapban 1,5 óra nyugalmat, amikor van időd önmagaddal foglalkozni, a belső világodhoz kapcsolódni. Ezek az alkalmak segítenek a fókuszáltabb, rendezettebb és tudatosabb életvitel kialakításában - mindezt kreatívan és játékosan...amolyan Hatszínvirágosan. A júniusi abban tud segíteni, hogy végiggondold a nyaradat, az előtted álló hónapokat. Beszélgetünk a nyári örömökről, az örömök megéléséről, és készítünk egy-egy bakancslistát is, játékosan, kreatívan, kihasználva az alkotás erejét. Június 25-én, csütörtök este kerül rá sor. A csoportos programok mellett lehetőség van egyéni konzultációkra a személyes kérdésekben. Coaching, életmód tanácsadás, önismereti játékok és kreatív feltöltődés programok közül lehet válogatni. Coachingra és életmód tanácsadásra online is van lehetőség, a többi program személyes találkozást igényel. Az aktuális lehetőségekről a weboldalunkon minden friss információ megtalálható: www.hatszinvirag.hu

Mivel készültök a nyárra?

A fentiek mellett egy új és izgalmas lehetőséggel készülünk a nyárra, amiről annyit elárulunk, hogy egy meglepetésekkel teli, sok szeretettel és gondosan összeállított válogatás lesz, ami segít kibontakoztatni és megélni a külső-belső ragyogásunk, és színes élményekkel telivé teremteni a nyarat. Helytől függetlenül bárki számára elérhető lesz országszerte. További részletek hamarosan, amelyekről az alábbi elérhetőségeinken biztosan értesültök:

www.hatszinvirag.hu

www.facebook.com/hatszinvirag

https://www.facebook.com/harmoniahazherend/

Ha jól esne egy kis feltöltődés és nyugalom, vagy személyes kérdéseidben szeretnél támogatást, szeretettel várunk programjainkon!

Kiss-Dalmadi Mariann – art coach, dietetikus

Palicska Zsuzsanna – jógaoktató

A cikk teljes tartalma jogvédett! Copyright © Gajdos Erika Tímea - Tilos a cikk részeinek vagy egészének másolása, átemelése, idézése, más szövegkörnyezetbe helyezése a szerző írásos engedélye nélkül!

image

szerkesztő, író Gajdos Erika Tímea

A Mesés Balaton-felvidék regények írója, a Színek, fények, élmények Blogmagazin főszerkesztő tulajdonosa.