Tavaszi újjászületés

A mediterrán Hotel Silverine Lake Resort sokak kedvence minden évszakban. A vízpart közelsége, a vitorláskikötő, a nyüzsgő parti élet, az óváros hangulata mind fontos sikertényező, amit megkoronáz a vendégekre irányuló figyelem, a wellness paradicsom, a kényelmes szobákból látható balatoni panoráma és a remek konyha. Rádóczy Andrea a hotel tulajdonosa jövőbeli terveikről mesélt.

Bár a tél már tovalibbent, a hotel egész évben nyitva van. Mivel kedveskedtek a vendégeknek a téli időszakban?
Nálunk korán kezdődik az adventi készülődés, nagy hangsúlyt fektetünk a kültéri-és beltéri díszítésre. A lobbyban igazi meghitt karácsonyi légkör fogadja a vendégeket. Mindent elkövetünk, hogy bensőséges ünnepi hangulatot varázsoljunk a szálloda minden zugában. A karácsonyi dekorációba öltöztetett szoba vagy lakosztály mindig meglepetés az ünnepre érkezőknek. Az adventi időszakban pénteken és szombaton klasszikus karácsonyi süteményekkel kedveskedünk. Látogatottak a téli szauna szeánszaink, ilyenkor az ünnepi illatokat részesítjük előnyben, mint a fahéj, szegfűszeg, méz. Ezen a télen is teltházzal üzemeltünk, amit a minőségi szolgáltatásaink mellett a kedvező árkialakításnak is köszönhetünk. Egyre többen jönnek télen, kihasználva szállodánk minden igényt kielégítő kényeztetését és a balatonfüredi atmoszférát. A téli pihenés, feltöltődés előnye, hogy a város is csöndesebb, békésebb, mellette a Balaton szépsége ilyenkor is lenyűgöző.
Milyen meglepetéssel készülnek tavaszra?
Március 17-től április 7-ig becsukjuk kapuinkat, hogy tavaszra újjászülessen a hotel. 2006. december 16-án nyitottunk, és hetven százalékos kihasználtsággal működtünk. Most eljött a felfrissülés és megszépülés ideje. Szállodánk egyedi arculatot kap, a vidám színeknek, a kényelmes modern bútordaraboknak nagyobb teret szánunk a jövőben. Szeretnénk vendégeinknek üde, energikus környezetet teremteni, hogy a feltöltődés és pihenés élménye még teljesebbé váljon. A földszinten eddig az elegáns aranyszín dominált. Ezt most világosabb színekkel kombináljuk, míg a trendi bútordarabok markánsabb színeket csempésznek az enteriőrbe. Az arany mellett megjelenik az ezüst és a vidám lila szín is. A lobbyban minden bútordarab más formájú és színű lesz, így a tágas tér még dinamikusabbá válik. Az étterem berendezése is teljesen megújul. Szellősebb, nagyobb teret alakítunk ki, aminek hatását a falra helyezett nagyméretű fotó grafikákon szereplő vízparti környezet még különlegesebbé alakít. Természetesen a konyha technológiát is fejlesztjük, hiszen a gyorsaság, gazdaságosság és a minőség továbbra is fontos sikertényező szállodánk életében. Megváltoztatjuk az étlapot, többféle ételválasztékot kínálunk a svédasztalos reggeliknél és vacsoráknál, a helyi ízeket és specialitásokat részesítve előnyben. Vonzó az ide látogatóknak a múltat őrző balatonfüredi óváros, miközben vágynak a modern, színes élményekre. Ezt igyekszünk megadni visszajáró vendégeinknek és azoknak, akik ezután látogatnak el hozzánk.
A Hotel Silverine Lake Resort népszerű rendezvényhelyszín, szívesen választják csapatépítő-és üzleti tréningek lebonyolításához. Mi a siker titka?                        
Minket azok keresnek és kedvelnek, akik arra vágynak, hogy a teljes személyzet rájuk összpontosítsa a figyelmét. Nekünk ez az egyik erősségünk. Kollégáim az első kapcsolatfelvételtől a legapróbb szervezési feladatig végigkísérik a megrendelőt. Mindenben készségesen segítenek, végtelenül türelmesen és kedvesen szervezik a rendezvényt, amit kreatív ötletekkel gazdagítanak. Igyekszünk mindent megoldani a vendég helyett, hogy igazán jól érezze magát, és elképzelései szerint alakuljon a nem mindennapi esemény. Emellett a hotel konferenciatermei nagyon jó adottságokkal rendelkeznek, kiváló felszereltséggel és kellemes hangulattal bírnak. Természetesen vonzerő még a közvetlen Balaton part, a vitorlázás lehetősége, a wellness részlegünk és a lokáció.                                 
Milyen fejlesztések és újítások várhatóak még az év folyamán?
Ősszel folytatjuk a hotel fejlesztését, harmincegy szobánk komplett felújítására kerül sor, a folyósokkal együtt. 2020. októberig kell befejeznünk a munkálatokat, amit szeretnénk megkoronázni egy szabadtéri jacuzzi felépítésével a vízparti nádasunk mellett.

A cikk teljes tartalma jogvédett! Copyright © Gajdos Erika Tímea - Tilos a cikk részeinek vagy egészének másolása, átemelése, idézése, más szövegkörnyezetbe helyezése a szerző írásos engedélye nélkül!

image

szerkesztő, író Gajdos Erika Tímea

A Mesés Balaton-felvidék regények írója, a Színek, fények, élmények Blogmagazin főszerkesztő tulajdonosa.