OXI Szilárd Parfüm Neked - Ajánló

A különböző finoman csábító illatok álmodozásra késztetnek, és megtörténik a varázslat.

Nyolc szépséges, más-más színekben pompázó tégely hever előttem. A Balaton-felvidék leghíresebb piacán álldogálok, és egyedi kézműves termékeket nézegetek. A nyüzsgő hangulat zsivajában szolid, ám varázslatos illatok lengnek körülöttem, ahogy szépen sorban kinyitom a krémparfümös tégelyeket. Lehunyt szemmel lassan lélegzem, és hagyom, hogy az ezerillatú természet átjárjon zsongító energiájával. A különböző finoman csábító illatok álmodozásra késztetnek, és megtörténik a varázslat. Érzem, ahogy női lényem minden aspektusa ébredezni kezd, és kiteljesedik minden újabb illatkompozíciótól. A finom, szolid „Angel” parfümillat szétárad az ujjbegyemen, és kecses, légies Angyallá változom. Lelkembe béke és nyugalom költözik. Teszek a parfümből a fülem mögé a karakteres illatú „Paris” feliratú dobozkából, és elegáns Úrhölggyé válok, akinek határozottsága tiszteletet parancsoló. Friss, virágos tavasz illatba burkolózom, és romantikusan ábrándozó szerelmes leszek, miközben visszacsavarom a „Love” tégely fedelét. Szenvedélyes, buja Kalandornő jelmezét öltöm magamra, a csuklómon elterülő bársonyosan puha „Spell” kencétől, mely balzsamosan védelmez, nehogy túl messzire merészkedjek. Majd átalakulok lovon vágtató Amazonná, aki végignyargal a cseresznyevirágot árasztó, tavaszi Káli-medencén. A „Spring” illattól zabolázatlanul fiatalnak és életvidámnak érzem magam. A homlokomon megpihenő „Fehér liliom” illatfelhő elsimítja gondoktól összefutó ráncaimat, könnyeddé és tisztává válnak gondolataim. Bölcs női énem minden problémára tudja a választ, és sikeresen irányítja az életét. Az orromba felszippantott fűszeresen bódító „Ópium” illatgomoly mozgósítja minden érzékszervemet, és kicsalogatja belőlem a titokzatos Szeretőt. A legutolsó „Samsara” tégelyből kiszabaduló, csábítóan gyümölcsös, ellenállhatatlan illat a mesés keletre repít, amitől mindjárt eljátszhatnám a Végzet Asszonya szerepét egy régi hollywoodi filmben.
Végtelenül lassan kinyitom a szememet. Még mindig az illatélmény hatása alatt állok, amely érzelmileg teljesen felkavart. Micsoda gazdagság rejlik saját nőiességünkben, amit sokszor elfelejtünk a hétköznapi rohanásban, a tengernyi feladat és kötelezettség elvégzésében. Pedig minden Női Énünk színpadra kívánkozik, hogy eljátszhassa méltó szerepét, és mindannyian tudjuk, hogy mi lesz a vége annak a színésznőnek, aki sohasem léphet a világot jelentő deszkákra.                                                     
A Balaton-felvidéken létrehozott kézműves, bőrkímélő OXI krémparfüm termékcsalád organikus anyagokból, válogatott illóolajok felhasználásával, kóser növényi viasszal és alkohol hozzáadása nélkül készül. A szilárd parfümök kitalálója Bakai Andrea, azoknak az egészségtudatos, környezetbarát Hölgyeknek szánta vegán krémparfüm kollekcióját, akik a különleges, minőségi kozmetikumokat részesítik előnyben. Hagyd, hogy elvarázsoljon az illat!
OXI Szilárd Parfüm Neked
+36/20 418 4812 / szilardparfum.oxi(kukac)gmail.com

A cikk teljes tartalma jogvédett! Copyright © Gajdos Erika Tímea - Tilos a cikk részeinek vagy egészének másolása, átemelése, idézése, más szövegkörnyezetbe helyezése a szerző írásos engedélye nélkül!

image

szerkesztő, író Gajdos Erika Tímea

A Mesés Balaton-felvidék regények írója, a Színek, fények, élmények Blogmagazin főszerkesztő tulajdonosa.