Télen is Villa Szent Jakab

Vászoly meghitt és békés falu, Szent Jakab őrködik nyugalmán, kristálytiszta forrás csörgedezik a házak mellett. Minden évszakban csodahely a Forrás-tó, amely minden regényemben megihlett.

Nincsen ez másképpen télen sem, a zúzmarás fűzfaágak jéggé dermedve nézegetik magukat a tóban, ahol most varázslatos téli álmát alussza a Forrás Tündér. Kedves Baráthoz igyekszem a romantikus Villa Szent Jakabba, melynek minden szegletéből nőies báj és határtalan nyugalom árad. Modern komfort és vidéki kényelem biztosítja feltöltődésedet, innen könnyedén bebarangolhatod az egész környéket, remek szálláshely a téli elvonuláshoz. Felejthetetlen a bőséges falusi reggeli és az aromás presszókávé, mely megalapozza a napodat.


Évek óta Vászolyon élsz. Mit szeretsz a téli Balaton-felvidékben?
Szeretem a csendet, a nagy, nyári nyüzsgés után, a tél tompa pasztellszíneit, a Balaton szürkés- kékjét, a jég zajlásának hangját, ahogy a nádas mellett összefújja az erős, jeges szél. Szeretem a dombok és az erdők beláthatóságát, a tisztán kivehető domborzatokat, a vászolyi tavon megjelenő kacsapárokat, azt, ahogy halkan körülvesz ez a fantasztikusan sokszínű természet. Szeretem a befelé figyelést, az ebből eredő rácsodálkozást, miközben forró teát kortyolgatok.
Mit kínál a Villa Szent Jakab a téli kikapcsolódást keresőknek? Miért érdemes a Villát és Vászolyt választani?
A Villa Szent Jakab meleg, kényelmes, kuckózásra alkalmas szobákat és finom, bőséges, lassú, beszélgetős reggeliket kínál mindazoknak, akik a téli hónapokban hozzánk látogatnak. Az arra fogékonyak, mindazt megtapasztalhatják, amit az első kérdésedre válaszként megfogalmaztam. Vászolyon és a környéken télen is megtalálják a Vendégek az aktív, kulináris vagy művelődési kikapcsolódás lehetőségeit.
Milyen programokat és elfoglaltságokat javasolsz a vendégeidnek a téli Balaton-felvidéken?
A környékben rengeteg kiránduló útvonal, túrázási lehetőség van, melyet vállalkozó szelleműek télen ugyanúgy végig tudnak járni, mint nyáron. A wellness kedvelőknek Kehidakustány fürdőjét ajánlom. A kultúrát kedvelők el tudnak jutni színházba, koncertre, moziba és kiállításokra Veszprémben vagy Balatonfüreden. Az élet nem áll meg attól, mert épp tél van. Az éttermek közül sokan inkább a hétvégi időszakban vannak nyitva. A káptalantóti termelői piacot ilyenkor szeretem a legjobban!
Ebben az évben milyen álmokat szeretnél megvalósítani a Villa Szent Jakab életében?
Akik visszatérő vendégeink, tudják mik az álmaink és biztosan érzem, hogy Ők is örülnek majd az örömünknek, ha megvalósulnak az elképzeléseink. Akik pedig ebben az évben jönnek, nekik legyen meglepetés! Nagy szeretettel várunk mindenkit a vászolyi Villa Szent Jakabban!


Bejelentkezés és szállásfoglalás:
Villa Szent Jakab, Vászoly
8245 Vászoly, Kossuth u. 21.
Mobil: +36/30 789 9863
www.villaszentjakab.hu

 

A cikk teljes tartalma jogvédett! Copyright © Gajdos Erika Tímea - Tilos a cikk részeinek vagy egészének másolása, átemelése, idézése, más szövegkörnyezetbe helyezése a szerző írásos engedélye nélkül!

image

szerkesztő, író Gajdos Erika Tímea

A Mesés Balaton-felvidék regények írója, a Színek, fények, élmények Blogmagazin főszerkesztő tulajdonosa.